Nieuws

Skouster Oldtimerdei 2020 afgelast

Momenteel is de gehele wereld in de ban van het COVID-19 virus. Het kabinet stelde maatregelen om de verspreiding van het corona virus zo ver mogelijk te beperken. Op 12 maart 2020 werd er besloten om alle evenementen met meer dan 100 mensen tot 1 april 2020 in heel Nederland af te lassen.

Maar op 23 maart 2020 zijn de huidige maatregelen aangescherpt. Alle evenementen, ongeacht de grootte, worden verboden tot 1 juni 2020. Helaas betekent dit dat het bestuur genoodzaakt is om de Skouster Oldtimerdei 2020 af te lassen.

Volgend jaar wordt de 16e Skouster Oldtimerdei georganiseerd. Terugblik op een geslaagde Skouster Oldtimerdei

Er is een ontzettend mooi filmpje met een drone van ons evenement gemaakt. Bedankt Sybren! Klik op onderstaande link om het filmpje te bekijken. 

https://www.youtube.com/watch?v=Odq6FxBYbBE&t=14s

 Uitslag kleppendeksel

De mooiste kleppendeksel is gemaakt door Joes Kieviet. Hij kreeg fijne complimenten van de jury.

De snelste kleppendeksel was van Hessel Haringa. Hij heeft alle wedstrijden gewonnen en was hierdoor de winnaar.

Gefeliciteerd met jullie prijzen en hopelijk tot volgend jaar!Uitslag flessentrekkerij

1ste prijs     Tie de Jong
2e prijs        Bert Kooij
3e prijs        Piet de Boer

Gefeliciteerd met jullie prijzen! En bedankt voor jullie deelname!    Enthousiaste reacties

Wat was het gisteren een mooie dag! Veel trekkers, gezelligheid, prachtig weer en veel activiteiten. Hopelijk heeft iedereen genoten van de 15e Skouster Oldtimerdei. De reacties van deelnemers, vrijwilligers en bezoekers waren positief!

 Altijd al willen weten hoeveel vermogen jouw trekker heeft?

Voor het eerst hebben wij een vermogentester op de Skousteroldtimerdei. Hiermee kun je testen hoe krachtig jouw trekker is.Peut Tank en Schenk actie

Laatst hebben wij een mooi bedrag overgemaakt gekregen vanuit de Peut Tank en Schenk actie. Langs deze weg willen wij Garagebedrijf Sico Attema bedanken voor het mogelijk maken van deze prachtige actie en uiteraard alle mensen die na het tanken hun centen hebben geschonken aan de Skousteroldtimerdei.

Bekijk ook onderstaande link: Tank en schenk actie bij Sico Attema in Heeg

 Let op!

Normaal gesproken vindt de Skousteroldtimerdei plaats op de zaterdag voor Pinksteren. In verband met de Friese Trekker Elfstedentocht op 8 juni 2019 hebben wij besloten om ons evenement 2 weken naar voren te verschuiven naar 25 mei 2019.